Siirtopommi: Maalitykki Evander Kane vaihtaa seuraa NHL:ssä

© Kuva: Getty Images
KHL:ssä Traktor - Jokerit! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Hyökkääjä Evander Kane jatkaa NHL-uraansa San Jose Sharksissa.

26-vuotias kanadalaishyökkääjä siirtyy Sharksin riveihin Buffalo Sabresista, jota hän on edustanut helmikuusta 2015 lähtien. Kuluvalla kaudella Kane on esiintynyt 61 NHL-ottelussa tehopistein 20+20=40.

Sabres saa vaihtokaupassa toiseen suuntaan 24-vuotiaan yhdysvaltalaishyökkääjän Daniel O’Reganin. Tämän lisäksi joukkue saa ensimmäisen kierroksen varausvuoron kesälle 2019 ja neljännen kierroksen varausvuoron kesälle 2020.

Tehokkaimmalla NHL-kaudellaan 2011-12 Kane viimeisteli Winnipeg Jetsin riveissä 57 (30+27) tehopistettä.

KHL:ssä Traktor - Jokerit! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!