Perjantaina Arizona Coyotesin hallille ajaessaan auto-onnettomuuteen joutunut Antti Raanta selvisi säikähdyksellä eikä loukkaantunut vakavasti. Perään ajanut auto aiheitti suomalaiselle vain pientä jäykkyyttä niskan ja selän alueilla.

Raanta paljasti törmäyksen yksityiskohtia paikallisen uutiskanavan AZ Centralin haastattelussa. Perään ajanut auto ehti säikäyttämään suomalaisen ennen törmäystä.

– Katsoin takapeiliä ja huomasin, että valkoinen SUV oli ajamassa meitä kohti liian suurella nopeudella. Se osui meihin noin 50-60 kilometrin tuntinopeudella, Raanta muisteli.

Illan otteluun Dallas Starsia vastaan Raanta ei ehtinyt saapua ajoissa. Hän seurasi myös viime yön ottelun Los Angeles Kingsiä vastaan katsomossa, mutta tällä kertaa lääkärien käskystä. Joukkueen lääkintähenkilökunnan tutkittavana oleva Raanta ei osannut kommentoida paluunsa ajankohtaa.

Suomalainen muisteli olleensa myös aikaisemmin auto-onnettomuudessa osallisena, kun hän asui vielä Suomessa.

– Se oli muutama kuukausi sen jälkeen, kun olin saanut ensimmäisen autoni. Ajoin sen tieltä ulos. Se oli minun vikani. Menetin auton hallinnan mutaisella tiellä, Raanta muisteli.

Tuolloin 18-vuotias Raanta selvisi shokilla. Raanta kertoi, että ongelmat alkaisivatkin vasta kotona.

– Pelkäsin vain, että mitä vanhempani sanovat, kun näkevät auton.