Päivän varma: Tienaa paljon rahaa Philadelphian voitolla

Montreal-Philadelphia
Tiistaina 27.2 klo 02.30
NHL

NHL:ssä runkosarja kääntyy viimeiselle neljännekselle. Philadelphian huima vire on kantamassa sen pudotuspeleihin asti.

Philadelphian vierasvoitolle löydät erinomaisen kertoimen  Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

Philadelphia voittaa – kerroin 2.40! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Montreal Canadiens on menettänyt käytännössä mahdollisuutensä tämän kauden pudotuspeleihin. Joukkueen sisällä on odotettaviss amyllerrystä kauden jälkeen, uudelleenrakennusta on odotettavissa. Runkopelaajien tehottomuus koko kauden aikana on suurin syy pettymysten kaudelle. Pudotuspelioaikan kirpoaminen näkyy joukkueen otteissa, viisi edellistä ottelua ovat tuoneet vain yhden voiton.

Philadelphian vire on päinvastainen. Viiden ottelun voittoputkessa ratsastava joukkue on menossa kirkkaasti pudotuspeleihin, ja joukkue voi olla jopa jonkinlainen musta hevonen kun jatkopelit alkavat. Joukkueen sisältä löytyy syvyyttä jokaiseen ketjuun ja myös Valtteri Filppula ja Jori Lehterä ovat pelanneet tehokkaasti viime kierroksilla. Claude Giroux pelaa jälleen upeaa kautta, tehopisteitä hänellä on kasassa jo upeat 74.

Arvio

Montrealin on vaikea nähdä nousevan syvästä, itse kaivamasta kuopastaan kovinkaan nopeasti. Kauden päätavoite on karannut käsistä ja se on näkynyt karulla tavalla joukkueen esityksissä. Loppukaudesta on odotettavissa lisää tappioita rumilla lukemilla.

Philadelphia on ennenkin pystynyt nousemaan sarjataulukossa pitkien voittoputkien aikana, ja joukkue rakentelee nyt mukavaa kevätvirettä. Voittoputki ei katkea heikon ja vailla motivaatiota pelaavaa Montrealia vastaan, ja vierailijat nappaavat jälleen kaksi pistettä mukaansa.