SaiPa-JYP
Tiistaina 27.2 klo 18.30
Liiga

Kotimainen Liiga palaa lyhyeltä olympia-tauolta kuuden ottelun voimin. SaiPa taistelee vielä paikasta kuuden joukkoon ja JYP runkosarjan toisesta sijasta.

SaiPa on ollut mieluinen vastustaja JYPille viime aikoina. Löydät nyt upean vieraskertoimen JYPille Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

JYP voittaa – kerroin 2.43! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

SaiPa on vielä kiinni jopa runkosarjan kuudennessa sijassa, mutta sen saavuttaminen vaatii täydellistä onnistumista runkosarjan viimeisissä otteluissa. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet neljä voittoa, joten tavoite on täysin omissa käsissä. Huolta tuo joukkueen pelaajiston terveenä pysyminen sekä vireystilan pitäminen, joukkue operoi kohtalaisen pienellä kokoonpanolla.

Tuore CHL-mestari JYP on myös voittanut neljä ottelua edellisestä viidestä ja noussut taistelemaan tosissaan runkosarjan toisesta sijasta. Viimeiset ottelut ovat joukkueelle elintärkeitä, se voi sijoittua vielä sijoille 2-4. JYPin kokoonpano on todella kova kevättä ajatellen, paluumuuttaja Jarkko Immonen on ollut jokaisen euron arvoinen, ja lisäksi joukkueella on heittää kentälle Antti Suomelaa, Jani Tuppuraista, Juuso Puustista yms. JYP pelaa tosissaan mestaruudesta tällä kaudella!

Arvio

Joukkueiden viimeisestä viidestä kohtaamisesta JYP on vienyt nimiinsä neljä, ja voittanut kaikki ottelut nimenomaan vieraissa. Joukkueen materiaali on SaiPaa vahvempi ja laadukkaampi, joten vierasvoitto upealla kertoimella kelpaa kyllä varmasti!