HIFK-Lukko
Keksiviikkona 28.2 klo 18.30
Liiga

Keskiviikon ainoa Liiga-kohtaaminen nähdään HIFKin ja Lukon välillä.

Lukko on ollut viime kierroksilla hukassa ja valahtanut pois suoralta pudotuspelipaikalta. Kovan kotijoukkue HIFKin reilulle voitolle löydät maukkaan kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

HIFK -1 – kerroin 2.00! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

HIFK joutuu vielä hieman puristamaan jotta se pääsee varmasti puoliväeriin, mutta kova kotijoukkue ottaa varmasti tarvitsemansa pisteet runkosarjan viimeisillä kierroksilla. Kaksi edellistä kotiottelua ovat päättyneet selviin voittoihin.

Lukko pelasi alkukauden hyvällä tasolla ja oli välillä menossa jopa suoraan pudotuspeleihin, mutta viime viikkojen huonot tulokset ovat sysänneet Pekka Virran luotsaaman joukkueen kahdeksanneksi. Kaksi voittoa viidestä viimeisestä ottelusta on huono suoritus. Arttu Ilomäki jatkaa joukkueen parhaana pistemiehenä, hyökkääjällä on kasassa 33 tehopistettä.

Arvio

Kova kotijoukkue HIFK ei anna kotiyleisönsä edessä vierasjoukkueille armoa. HIFK tulee Lukon kimppuun kovaa ja agressiivisesti alusta alkaen, ja Lukko tuskin kestää kotijukkueen myllytyksessä täyttä 60-minuuttista.

HIFK ottaa tärkeät pisteet mukaansa pudotuspelejä ajatellen ja ajaa Lukon hieman syvemmälle ahdinkoon. Reilu kotivoitto tulossa!