Kanada-Suomi
Keskiviikkona 21.2 klo 14.10
Olympialaiset

Keskiviikkona kannattaa olla vastaanottimien äärellä, kun Leijonien olympiaturnauksen jatko on vaakalaudalla ottelussa Kanadaa vastaan. Häviäjän turnaus loppuu tähän. Voittaja jatkaa välierään ja mitalipeleihin.

Eeli Tolvanen johtaa olympialaisten pistepörssiä. Tolvasen onnistuessa maalinteossa myös Kanadaa vastaan löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla 50€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta.

Tolvanen tekee maalin – kerroin 3,10! Lunasta 2x 25€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Kanada lähtee puolivälieriin oman lohkonsa toiselta sijalta. Alkusarjassa joukkue voitti Etelä-Korean ja Sveitsin, mutta hävisi voittolaukauskisassa Tsekille. Koska NHL ei ole olympialaisissa mukana, Kanadan joukkue on haavoittuvaisempi ja tasoerot normaalia pienemmät. Tästä huolimatta joukkue kuuluu mestarisuosikkeihin yhdessä Venäjän kanssa.

Suomen turnaus on edennyt aika lailla odotetusti. Alkusarjassa tuli helpohkot voitot Saksaa ja Norjaa vastaan, mutta lohkovoitto karkasi ottelussa Ruotsia vastaan, jonka Suomi hävisi 1-3. Tiistaina pelattu pudotuspelien 1.kierros Etelä-Koreaa vastaan aiheutti sydämentykytyksiä monelle Leijona-fanille, mutta lopulta Suomi vei voiton 5-2. Marko Anttila ja Oskar Osala debytoivat pelaavassa joukkueessa ja molemmat esiintyivät edukseen kaukalossa.

Arvio

Kanada lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Suomellakin on toki omat mahdollisuutensa. Suomen ongelmana on ollut päästä pois paineen alta omalta alueelta, kun vastustaja lyö painetta. Kanada osaa tehdä juuri tätä, joten vaikeuksia on luvassa.

Suomen menestys turnauksessa ratkeaa pitkälti kärkipelaajien onnistumiseen pudotuspeleissä. Kaikki katseet kääntyvät Eeli Tolvaseen, joka on toistaiseksi iskenyt tehot 3+6 turnauksessa. Suomen joukkue tarvitsee Eelin maaleja, ja Tolvanen iskeekin vähintään yhden maalin ylivoimalla tulikovalla lämärillä tai tarkalla rannelaukauksella.