Suomi – Norja
Perjantai klo 14.10

Leijonien ottelut jatkuvat Etelä-Koreassa perjantaina, kun vastaan asettuu Norja. Leijonilla oli avausottelussa omat vaikeutensa Saksaa vastaan, joten Suomelta odotetaan nyt pientä tason nousua Norja-ottelussa.

Peliyhtiö Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille mukavasti jännitystä kiekkomatsien seuraamiseen. Kun avaat pelitilin ja lyöt 25€ edestä vetoa, saat kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.

Jatkaako Leijonat voittojen tiellä – lunasta 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Pelit tulevat Etelä-Koreassa nopeaan tahtiin. Torstaina vastaan luisteli Saksa, nyt perjantaina Norja ja heti sunnuntaina Suomea odottaa Ruotsi-ottelu. Saksa-ottelussa Suomi oli vielä telineissä ja peli jätti parantamisen varaa.

Oman pelin on löydyttävä nopeasti, jotta Leijonat voi taistella siitä kirkkaimmasta mitalista. Positiivista Saksa-ottelussa oli se, että Leijonien ylivoimapeli toimi. Ja joukkueen sekä sen työrauhan kannalta 5-2-voitto oli tärkeä.

Norjan ensimmäinen koitos päättyi puolestaan 0-4-tappioon Ruotsin käsittelyssä.

Jos Leijonilla riitti jo vaikeuksia Saksaa vastaan, ei Norjakaan välttämättä ole sellainen suupala kuin äkkiseltään voisi ajatella. Tässä turnauksessa on nähty, että altavastaajat voivat horjuttaa vahvempiaan. Norjan iskukyvystä kertoo ehkä jotain sekin, että viime vuoden MM-kisoissa Suomi kaatoi Norjan vasta jatkoajalla lohkovaiheen ottelussa.

Arvio

Kuten sanottua, Leijonat on ottelussa suuri suosikki. Mikä tahansa muu kuin Suomen voitto olisi yllätys. Samalla kuitenkin Saksa-ottelussa oli nähtävissä Leijonien vaikeudet tasaviisikoin pelattaessa. Kun kertoimet ovat tätä luokkaa, on paras peli-idea hakea Norjan venymisiä. Norja +2,5 kelpaa lapulla kertoimella 1,71.

Pelivalintamme: