Neew Jersey Devils- Columbus Blue Jackets
Keskiviikkona 21.2 klo 02.00
NHL

NHL:ssä pelataan täyttä häkää myös olympialaisten aikana. Keskiviikkona taistellaan jälleen elintärkeistä sarjapisteistä, kun yhteen iskevät New Jersey ja Columbus.

Kovavireisen New Jerseyn kotivoitolle löytyy makea kerroin Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

New Jersey voittaa – kerroin 2.45! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

New Jersey on pelannut neljä edellistä ottelua ilman tappioita ja tarrannut entistä tiukemmin kiinni pudotuspelipaikkaan. Sami Vatanen on ottanut itselleen paikan ykköspakkiparista, ja viime kierroksilla tehoja on suomalaispakille kertynyt hyvin. Mikä parasta, Jerseyn ylivoima on ollut entistä vaarallisempaa Vatasen löydettyä paikkansa joukkueesta. New Jersey on on myös yksi tulivoimaisimmista joukkueista omassa konferenssissaan.

Columbus näyttää sössivän jo lähes varmalta näyttäneen pudotuspelipaikkansa. Se on jo tipahtanut ulos playoff-paikalta, mutta eron ollessa vain yksi piste kaikki on edelleen omissa käsissä. Viimeisimmät pelit eivät lupaa hyvää, sillä takana on kaksi tappiota Torontolle ja Philadelphialle. Puolustuspeli on toiminut hyvin koko kauden, mutta maalinteon tehokkuutta mitattaessa Columbus on oman divisioonansa heikoin. Ruuti on märkää juuri ratkaisevalla hetkellä. Metropolitan-divisioonassa taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista on niin rajua, että juuri nyt todennäköisyydet eivät ole Columbuksen puolella.

Arvio

Voittoputkessa oleva New Jersey pystyy kotonaan voittamaan huonolla itseluottamuksella varustetun Columbuksen. Jerseyn tekeminen on juuri nyt kaikilla mittareilla parempaa kuin vierailijoilla ja NHL on sarja jossa momentumilla on iso vaikutus otteluiden lopputuloksiin. Taylor Hall johtaa joukkoja edestä, ja on kasannut jo 61 tehopistettä kuluvalla kaudella. Vierasjoukkueen paras pelaaja tehojen puolesta on Artemi Panarin, jolla pisteitä on kasassa 47. Kotivoitto hyvällä kertoimella tuo rahat takaisin lähes 2.5-kertaisesti.