Colorado Avalanche – Montreal Canadiens
Torstaina 15.2 klo 04.30
NHL

Torstaina aamuyöllä Suomen aikaa pelataan kiinnostava NHL-ottelu, kun Colorado yrittää säilyttää mahdollisuutensa kevään pudotuspeleihin piristynyttä Montrealia vastaan.

Vierasvoitolle löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla 50€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta.

Montreal voittaa – kerroin 2,80! Lunasta 2x 25€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Colorado on jo nyt tehnyt upean nousun katastrofaalisen viime kauden jälkeen. Pudotuspelitaistossa mukana oleva joukkue on jo nyt ylittänyt kaikki hurjimmat odotukset ja palauttanut uskottavuutensa kiekkokansan silmissä. Nousun takana on ennenkaikkea ollut yksi kauden vaarallisimmista ketjuista, jossa Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen ja Gabriel Landeskog ovat kylväneet tuhoa pitkin kautta. MacKinnonin loukkaantuminen oli valtava isku joukkueen pudotuspelihaaveille.

Montreal Canadiens ei enää pelaa realistisesti pudotuspelipaikasta. Teoreettisesti se on vielä mahdollinen, joten joukkue varmasti taistelee loppuun asti. Etenkin maalinteko on aiheuttanut huolta pitkin kautta, mutta parin viime viikon aikana tehoja on löytynyt jo paremmin. Artturi Lehkonen etunenässä on myös piristynyt kevään myötä ja nuori suomalaislupaus onkin löytänyt jälleen tehonsa pitkän kuivan kauden jälkeen.

Arvio

Tärkeän hyökkäyspalasen MacKinnonin loukkaantumisen myötä Colorado testataan tosissaan. Joukkueesta ei löydy vielä tarpeeksi leveyttä kovan ykköskentällisen jälkeen, ja tappioita on alkanut kasaantua ja tehot hiipuneet koko joukkueelta.

Montreal ei ole pelannut sen paremmin itsekään, mutta viime aikoina tulostaso on parantunut ja voittojakin on tullut. Joukkue pääsee juuri oikeaan aikaan Coloradon kimppuun, joka on hieman epävarmassa tilassa juuri nyt. Rohkea vierasvoittolapulle, niin pienet marginaalit ovat yhden NHL-pelin sisällä.