Päivän varma: Minnesotalla rahat yli tuplana takaisin!

Minnesota Wild-Anaheim Ducks
Lauantaina 17.2 klo 21.00
NHL

Suomessa päästään jälleen nauttimaan primetime-kiekkoa, kun lauantai-iltana nähdään tiukasti pudotuspelipaikoista taistelevat Minnesota ja Anaheim.

Kotivoitolle on tarjolla yllättävänkin iso kerroin Mr.Greenin kautta. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla 50€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta.

Minnesota voittaa – kerroin 2.18! Lunasta 2x 25€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Minnesota on kiinni konferenssinsa viimeisessä pudotuspelipaikassa. Alkukaudesta uskomattoman loukkaantumissuman vuoski tasoitusta antanut joukkue on parantanut koko ajan tasaisesti ja on varmasti vaarallinen vastus kenelle tahansa juuri nyt.

Anaheimilla on ollut koko kauden samanlaisia ongelmia kuin illan vastustajalla, miehiä on ollut pitkin kautta sivussa loukkaantumisten vuoksi. Taistelu viimeisistä pudotuspelipaikosta on vielä elossa, mutta tällä hetkellä joukkueen peli ei vakuuta, maalinteko on on edelleen joukkueelle liian tuskaista. Anaheimilla on kenties uudelleenrakennusprojekti edessä pian.

Arvio

Minnesota on näyttänyt viime viikkoina samalta joukkueelta kuin viime vuonna samaan aikaan, tulosta on tullut ja maalintekokin onnistuu laajalla rintamalla. Mikael Granlund pelaa jälleen upeaa kautta ja viime vuoden pistelukemat ovat alkukauden loukkaantumisesta huolimatta täysin mahdolliset. Kotonaan Minnesota on pelannut tällä kaudella 20-5-5, eli kovasta kotijoukkueesta puhutaan.

Anaheim on pystynyt taistelemaan yllättävänkin sitkeästi paikasta kevään jatkopeleihin, vaikka miehiä on ollut sivussa pitkin kautta. Takelteleva maalinteko ei auta asiaa, vanha runko ei tunnu enää vievän joukkuetta eteenpäin. Vieraissa Ducks on pelannut 13-11-7, eli pisteitä on vieraskentällä tullut myös tasaisesti.

Wild on tottunut kotikentällään pelaamaan kovaa heti alusta alkaen, ja vierasjoukkue Ducks ei pääse tähän karuselliin mukaan. Kotivoitto kovalla kertoimella kelpaa varmasti, sen verran vakuuttava Minnesota on ollut etenkin kotiyleisönsä edessä. Wild myllyttää tasaisesti neljän ketjun voimin ja viimeistelee voittoon tarvittavat osumat jo 60 minuutin aikana.