HIFK-Jukurit
Torstaina 7.2 klo 18.30
Liiga

Torstain ainoassa Liiga-ottelussa yhteen iskevät pudotuspelien kotiedusta taisteleva HIFK ja pudotuspelimahdollisuutensa jo menettänyt Jukurit.

HIFK on parantanut peliään pitkin kautta ja on tällä hetkellä todella ilkeä vastustaja kenelle tahansa. Mr.Greenin kautta saat loistavan kertoimen reilulle kotivoitollevoitolle ja päälle 50€ ilmaisvedot!

HIFK -2 – kerroin 2.55! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

HIFK on voittanut kuusi edellistä peliä putkeen ja on koko Liigan kovakuntoisin joukkue juuri nyt. Upean putken aikana se on kotonaan kaatanut mm. Tapparan ja JYPin, joten kovia päänahkoja on viime kierroksilla tullut joukkueen vyölle. Itseluottamus on varmasti huipussaan hienojen otteiden myötä. Motivaatiota varmasti edelleen löytyy, sillä joukkue taistelee pudotuspelien kotiedusta, joka olisikin kova ase kevään pudotuspeleissä.

Jukurit on menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin jo viikkoja sitten, ja joukkue pelaakin loppukauden pelit vailla suurempaa panosta. Toki sijan tai pari joukkue voi vielä parantaa, nyt sijoitus on toiseksi viimeinen ennen Vaasan Sportia. Joukkueesta on löytynyt selkärankaa, sillä se on pystynyt napsimaan pisteitä suht tasaisesti voittaen reilu viikko sitten KalPan ja Lukon. Joukkueen ongelma ei ole niinkään puolustus, vaan maalinteko. Se on viimeistellyt vähiten maaleja koko sarjassa, ainoastaan 112 osumaa.

Arvio

Kovakuntoinen HIFK on kotonaan tällä hetkellä lähes pysäyttämätön, kunhan joukkue iskee aggressiivisesti päälle heti aloituskiekosta alkaen eikä anna vastustajalle hetken rauhaa. Jukurit on juuri sopiva suupala Helsingin petolaumalle, sillä HIFK on voittanut neljä kamppailua viidestä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta. Kotijoukkueen vahvuus on myös tehojen jakautuminen monelle kentälliselle ja eri pelaajille. Helsinkiläisten paras pistemies on toistaiseksi ollut Erik Thorell tehoin 12+26. Reilu kotivoitto maukkaalla kertoimella kelpaa kyllä varmasti pelaajille torstai-illan ainoassa ottelussa!