Olympialaisissa häikäisseelle yllättäjälle karu pettymys – antoi katkeria kommentteja kohtalosta!

Yhdysvaltain miesjoukkueen puolivälierän päättymisen jälkeen olympialaisten maalipörssin kärkipaikalla viiletti maan tehohyökkääjä Ryan Donato.

Boston Bruinsin kesän 2014 kakkoskierroksen varauksen turnaus kuitenkin päättyi keskiviikkoaamuna valtavaan pettymykseen, kun Tsekki rymisteli mitalipeleihin 3-2-voitolla.

Voittolaukauskisan tappion rinnalla viisi tehtyä maalia kalpenivat heittämällä.

– On vaikeaa ajatella, kuinka kovaa olet työskennellyt tullaksesi vain häviämään maalilla rankkarikisassa. Mutta tämä on jääkiekkoa, tällä kaudella Harvard Universityn paidassa NCAA:ta pelannut olympialaisten sensaatio puhisi Kansainvälisen Jääkiekkoliitto IIHF:n nettisivuilla.

Donato kasvoi viidessä olympiapelissä valtavasti. Noissa mittelöissä syntyi tehot 5+1, ja tuolla maalimäärällä hän keikkui siis ainakin Yhdysvaltain pelin tauottua maalipörssin piikissä.

– Toivottavasti opimme kokemuksistamme ja tulemme takaisin parempina jääkiekkoilijoina, vasta toisen kerran maansa paitaa missään arvokisoissa kantanut Donato tyytyi sanomaan.

Hyökkääjä on aiemmin pelannut USA:n paidassa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Hän voitti pronssia Helsingissä tammikuussa 2016.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!