NHL-huippuvalmentaja kertoo supertähden varaamisesta – puhkesi kyyneliin

© Kuva: Getty Images
Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Toronto Maple Leafs on noussut upealla tavalla NHL:ssä pohjamudista pudotuspelijoukkueeksi toista kauttaan joukkueessa valmentavan Mike Babcockin johdolla.

Kokeneen huippuvalmentajan lisäksi joukkueen uusi tuleminen kulminoituu vahvasti yhteen nimeen – seuran 2016 ykkösvaraukseen Auston Matthewsiin, joka varattiin ennen Patrik Lainetta.

Nyt Babcock kertoo paikalliselle medialle, että ykkösvarauksen saaminen oli hänelle tunteikasta, sillä hän tiesi, mitä Matthewsin kaltainen supertähti tulee tarkoittamaan joukkueen menestymisen kannalta.

Hänellä oli simppeli vastaus siihen, mikä on isoin syy Maple Leafsin tason nousemiselle hänen aikanaan. NHL:n varaustilaisuuden järjestys suoritetaan arvonnalla edellisellä kaudella heikointen menestyneiden joukkueiden kesken.

– No, me saimme Austonin. Muistan, kun pääsimme kolmen joukkoon (varausarvonnassa). Hypin ilmaan olohuoneessa. Kun saimme ykkösvuoron, itkin. Ihmiset eivät ymmärrä. Tarvitsemme todellisia pelimiehiä, Babcock kertoi toimittaja Kristen Shiltonille.

Ylistys nuorukaiselle on perusteltua, sillä Maple Leafs pääsi Matthewsin ensimmäisellä kaudella pudotuspeleihin kolmen vuoden tauon jälkeen. Myös tällä kaudella joukkue on todella vahvassa lennossa olemalla tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmantena.

Joukkueen ykkössentteri Matthews on tehnyt uransa 129 runkosarjan ottelussa tehot 66+47=113.

Henri Havusela


Colorado Avalanche voittoon – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Casino Winnerille ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ ennakkoveto Avalanchen 1×2 -voitolle.
3. Jos Avalanche voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50€ bonusrahaa.

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!