Venäläistorjuja Sergei Bobrovski on pelannut Columbus Blue Jacketsin maalilla 49 ottelua torjuntaprosentin näyttäessä lukemaa 91,9. Suomalaistähti Joonas Korpisalolle mittelöitä sen sijaan on kertynyt 12, ja noissa torjuntaprosentti näyttää lukemaa 90,3.

Kun viimeöinen New Jersey Devils -peli päättyi 2-1-voittoon, on Blue Jackets nyt kiinni jopa jatkopaikassa.

Columbusin kautta on leimannut sellainen heikkous, ettei joukkueen leiristä ole tahtonut löytyä ainakaan kenttäpelaajia tuijottamalla todellista liideriä. Pisteet 16+32 takonut venäläistaituri Artemi Panarin on sarjan pistepörssissä vasta 50:nnellä sijalla.

Täten odotukset kohdistuvat joukkueen maalivahtiosastoon. Columbus oli päästänyt keskiviikkoyön pelien jälkeen 166 maalia, joka oli 11:nneksi eniten runkosarjassa.

Päävalmentaja John Tortorella otti Dispatchin sivuilla varsin kovasti kantaa kassariosastoon, jonka muodostavat siis Bobrovski ja Korpisalo. Kommentit eivät mairitelleet viime keväänä Leijonien paitaa Pariisin ja Kölnin MM-jäillä kantanutta Korpisaloa.

– Korpi ei tule olemaan paras pelaajamme. Bob on meidän paras pelaaja. Uskon Bobiin. Hän voi olla se. Olen nähnyt hänet. Ja meillä ei ole mahdollisuuksia, jos Bob ei ole paras pelaaja, Tortorella latasi.

Columbusin urakka taalajäillä jatkuu perjantain vastaisena yönä Philadelphia Flyersiä vastaan.