Liigakärki Kärppien kokoonpano hupeni taas – Kaleva: Puolustajan loukkaantumisesta karuja uutisia!

© Kuva: Juha Tamminen

Kaleva kirjoitti tiistaina verkkojulkaisussaan, että Liigan kärjessä paahtavan Kärppien puolustajan Aleksi Mäkelän kausi saattaa olla ohi.

Puolustaja loukkaantui sivuston mukaan lauantain Jukurit-pelissä, ja tuossa ottelussa tullut alaraajavamma vaatii leikkaushoitoa. Se pitää pakin sivussa urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan 4-6 viikkoa.

Se tarkoittaa sitä, että 3+3-pisteet tehneen Mäkelän kausi voi olla jopa ohi.

Kärppien puolustukselle kiiminkiläislähtöisen peruspakin loukkaantuminen on paha takaisku, sillä ovathan tiistaina JYPiä vastaan sivussa esimerkiksi olympialaisissa olevat Lasse Kukkonen ja Miika Koivisto, pelikieltoa sen sijaan lusii Shaun Heshka.

Kalevan alkuperäisen jutun voit lukea täältä.