Leijonat kaatoivat Tsekin olympialaisten kenraaliottelussa – Mikko Koskinen jätti vastustajan nollille

Suomi ja Tsekki kohtasivat jääkiekon harjoitusottelussa, joka oli molempien joukkueiden viimeinen peli ennen olympialaisten alkamista. Leijonat eivät joutuneet venymään ihmeisiin, kun tsekkiläisryhmä kaatui maalein 2-0.

Suomen maaleista vastasivat Jonas Enlund ja Miro Heiskanen. Avausmaalista sähköä saanut Suomi teki toisen maalin jo seuraavasta hyökkäyksestä, kun superlupaus Heiskanen taituroi itselleen avopaikan ja laukoi kiekon vastustamattomasti Tsekin maalin yläkulmaan.

Tsekki ei onnistunut ohittamaan Leijonien maalilla loistanutta Mikko Koskista. SKA:n tähtivahti joutui erityisesti avauserässä valtavan painostuksen alle, mutta onnistui torjumaan jokaisen tsekkikudin.

Miesleijonat pelaavat ensimmäisen olympiaottelun 15. päivä Saksaa vastaan.