”Kiekkoraamattu” listasi suomalaisia NHL-kauden floppien joukkoon – ”Se vaihtokauppa näytti huonolta jo silloin…”

Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

”Kiekkoraamatuksi” tituleerattu The Hockey News -lehti valitsi jokaisesta 31 NHL-seurasta yhden pelaajan, jonka peliesitykset eivät ole vastanneet tällä kaudella odotuksia.

Floppien joukkoon mahtui valitettavasti suomalaisia NHL-pelaajia.

Yksi lehden arvioima suomalaispettymys on tapahtunut Philadelphia Flyersissa, kun kallispalkkaisen hyökkääjän Jori Lehterän otteet otettiin suurennuslasin alle.

4,7 miljoonan dollarin kausipalkkaa tienaava Lehterä on pelannut tällä kaudella 34 ottelua vaisuin tehoin 0+3 ja hänen tehotilastonsa on -7.

Lehterä saapui viime kesänä vaihtokaupassa St. Louis Bluesista Flyersiin. Kaupassa toiseen suuntaan matkasi hyökkääjä Brayden Schenn, joka on ollut tämän NHL-kauden suurimpia positiivisia yllätyksiä. Jos Flyersin tuskaa lieventää yhtään, he saivat kaksi ensimmäisen kierroksen varausta mukana kaupassa.

– Brayden Schenn -kauppa näytti pahalta jo silloin kun se tapahtui – ja nyt se näyttää vielä kamalammalta, lehti tylyttää.

THN joutui tekemään toisen suomalaispoiminnan pakon sanelemana, koska Toronto Maple Leafsin joukkueesta ei löytynyt suuria pettymyksiä. Valinta kuitenkin kohdistui lähes kolmen miljoonan dollarin palkkaa tienaavaan Leo Komaroviin.

31-vuotias suomalaiskonkari on pelannut tällä kaudella 54 ottelua tehoin 4+9=13. Hän teki viime kaudella 32 tehopistettä (14+18) ja on siitä tällä hetkellä pahasti jäljessä.

– Niin kuin Tampa Bay Lightningilla, myöskään Leafsillä ei oikeastaan ole ketään, joka sopisi tähän joukkoon. Mutta Komarov on laituri, jolla on vain muutama maali tällä kaudella. Listan vuoksi, valinta on kuitenkin pakko tehdä, joten rakastettu ”Uncle Leo” on meidän valintamme, lehdessä kirjoitetaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!