Kiekkoareena: Lukolle hyviä uutisia – tärkeä hyökkääjäkolmikko pystyy harjoittelemaan

© Kuva: Juha Tamminen

Rauman Lukon viime ajat jääkiekon Liigassa ovat olleet takkuisia. Joukkue on voittanut seitsemästä viime ottelustaan vain yhden, ja kahdesti on tullut plakkariin yksi piste jatkoaika- tai voittomaalikilpailutappion jälkeen. Samalla joukkue on vajonnut sarjataulukossa kahdeksanneksi.

Jotain hyvääkin raumalaisleiristä silti kuuluu. Perjantain Sport-ottelussa loukkaantunut hyökkääjä Joose Antonen sekä lauantaina rajun tällin saanut hyökkääjä Toni Suuronen harjoittelivat tänään joukkueen mukana, Kiekkoareena-sivusto kertoo.

Kenties kyseistäkin kaksikkoa kuumeisemmin raumalaisfanit ovat odottaneet tietoa loukkaantuneen hyökkääjän Lauri Tukosen tilanteesta. Läpi uransa vaikeista loukkaantumisista kärsinyt Tukonen on pelannut tällä kaudella vain 15 ottelua, viimeksi 6. tammikuuta.

Kiekkoareenan mukaan Tukonen harjoitteli tänään jäällä yksinään.

– Hän harjoittelee omalla ohjelmallaan. Kun tulee luvat ja muut, hän liittyy joukkueharjoituksiin, Lukon joukkueenjohtaja Mika Kuosmanen sanoi Kiekkoareenalle.

Lue Kiekkoareenan juttu tästä linkistä.