Leijonien olympiajoukkue pääsi keskiviikkona median tentattavaksi, kun joukkue esittäytyi vielä kertaalleen Sokos Hotel Presidentissä. Joukkue matkustaa keskiviikkona kisapaikalle Etelä-Korean Pyeongchangiin.

Talviolympialaisissa ei nähdä tällä kertaa NHL-pelaajia, jonka takia joukkueessa on mukana useita ensikertalaisia. Yksi mielenkiintoisimmista nimistä Leijonien joukkueessa on vasta 18-vuotias Eeli Tolvanen. Jokerit-tähti on esiintynyt tällä kaudella loistavasti KHL-jäillä, minkä ansiosta portit aukesivat myös olympiajoukkueeseen.

– En tiedä oliko se (olympiapaikka) unelmana syksyllä – se oli aika kaukainen ajatus vielä silloin. Nyt se onkin totta, niin kyllä se kertoo, että jotain on oikein tehty. Se on tärkeintä, Tolvanen kommentoi kisapaikkaansa Jokereiden verkkosivuilla.

NHL:ään viime kesänä varattu hyökkääjä on esitellyt kuluvalla kaudella KHL-jäillä hirmuista laukaustaan. 47 runkosarjaotteluun Tolvanen on tykittänyt tehopisteet 17+17=34. Nuorukaiselta odotetaan kovaa tulosta myös olympialaisissa.

Lähde: Jokerit