Kärpät viilettää Liigan kärjessä selvän 19 pisteen erolla ennen TPS:ää. Joukkue on tehnyt sarjassa tiistain pelien tauottua eniten maaleja (173), lisäksi se on päästänyt vähiten osumia omaan reppuunsa (105).

Jos ovat joukkueen perustilastot vahvoja, niin samaa voi todeta myös pelaajien numeroista. Liigan tehotilaston kymmenen parhaan joukkoon nimittäin yltää peräti yhdeksän oululaispelaajaa, kärkenä jutun kuvan Miika Koivisto häkellyttävällä saldolla +28.

Kärkikymmenikössä on viikon ensimmäisen kierroksen jälkeen ainoastaan yksi pelaaja muualta kuin Kärpistä. JYPin Antti Suomela yltää neljänneksi lukemalla +25.

Oululaisjoukkueen rosterissa olleista pelaajista ainoastaan seitsemän soturia on miinuksella – heikoin lukema on Taneli Siikaluoman -5. Hän tosin on pelannut Kärpissä ainoastaan yhden pelin.

Täten on helppo todeta, että Kärppien viisikkopeli läpi kauden on ollut rautaisaa. Omissa on kolissut vähiten, lisäksi vain muutaman pelaajan saldo on painunut pakkaselle.

Liigan tehopörssin kärjen ja jumbon ero on lähes 50 paunaa. HPK:n Juho Keränen on jumbo, eli 510:s karulla lukemalla -19.