Keskiviikkona pelattiin vain yksi Liigaottelu, kun Helsingin IFK matkasi Tampereelle Ilveksen testattavaksi. Playoff-paikasta taisteleva Ilves oli jännitysnäytelmässä lopulta parempi maalein 2-1.

Ensimmäisen osuman teki helsinkiläisryhmä, kun Jarkko Malinen yllätti Ilves-vahti Riku Heleniuksen toisen erän alussa. Ilves ei jäänyt murehtimaan takaiskuaan, sillä Sami Sandell ja Teemu Rautiainen onnistuivat kääntämään maaleillaan pelin tupsukorville.

Päätöserässä ei lisäosumia nähty, vaikkakin HIFK sai kiekon maaliin ottelun viimeisillä sekunneilla. Tuomarit olivat kuitenkin yksimielisiä päätöksessään, eikä maalia hyväksytty.

Ilveksen ja HIFK:n keskinäisessä sarjassa nähtiin pelkästään kotivoittoja. Keskiviikon ottelu tasoitti sarjan 2-2:een.

Voitosta huolimatta Ilveksen taistelu pudotuspeleistä saattaa olla jo liian myöhäistä. Joukkueella on enää kuusi runkosarjaottelua jäljellä, ja viimeinen paikka kevään peleihin on seitsemän pisteen päässä. HIFK on sijalla viisi ja välttää todennäköisesti säälipleijarit.