TPS-hyökkääjä Ilkka Pikkarainen koki kovia joukkueensa vierasottelussa Lukkoa vastaan. Kovaotteinen, mutta pisteiden tekoon pystyvä pelaaja jäi raumalaisten pakki Roni Seväsen jyrän alle ottelun avauserässä.

Ruudun videon tilanteesta voit katsoa täältä.

Jo pelin alkuminuuteilla sattunut taklaus tiesi sitä, että sekä Sevänen että Pikkarainen lähtivät pukusuojan puolelle – Sevänen rangaistuna ja TPS-hyökkääjä loukkaantuneena.

Lukon peruspakin tuomio oli 5+20-minuuttia syynä selästä taklaaminen.

Joukkueiden avauserä oli kaikkinensa värikäs hurjine käänteineen. Sevänen-Pikkarainen -ikävän välikohtauksen lisäksi pinnalle nousivat peräti viisi maalia.

TPS-paineli ensimmäisen noin 16 minuutin aikana jo 0-3-vierasjohtoon, mutta Lukko nousi ennen taukoa vain maalin päähän tehtyään kaksi häkkiä ainoastaan 10 sekunnin sisään.

Avauserän tehokkaimmat olivat isännille 1+1-pisteet iskeneet Rony Ahonen ja Janne Niskala sekä vieraille kahdesti maalannut Petrus Palmu ja kummatkin syöttänyt Ilari Filppula.

Ottelu oli tämän uutisen kirjoitushetkellä tilanteessa 2-3.

TPS tiedotti Twitter-tilillään myöhemmin, että Pikkarainen pystyi palaamaan kaukaloon. Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen myös täältä.

HC TPS

@HCTPS
Pikkarainen, back in business! #HCTPS #Liiga

Edit. klo 18.37: Lisätty TPS:n twiitti ja lause, joka viittaa Pikkaraisen paluuseen.