© Kuva: Juha Tamminen

Täysin käsittämätöntä: Kovia tehoja takova leijonalupaus saanut HPK-hyökkääjän hirvittävään liitoon!

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

HPK:n hyökkääjä Oula Palve on ollut läpi kauden kelvollisessa iskussa. Ennen torstai-iltaa hänen saldo oli 9+17=26, eli vanha kausikohtainen piste-ennätys (5+17=22) viime kaudelta oli mennyt jo aikoja sitten romukoppaan.

Palve aloitti tänä vuonna siitä, mihin hän esimerkiksi viime vuoden puolella jäi. Ässiä vastaan hän saalisti syöttöpinnan, Lukkoa vastaan Palve iski voittomaalin. Mutta mitä tapahtuikaan, kun superlupaukset Kristian Vesalainen ja Eetu Tuulola palasivat nuorten MM-kisoista Kerhon rosteriin?

Tuhoja tapahtui.

Vuonna 2018 kaksi peliä yhdessä pelannut trio Vesalainen – Palve – Tuulola on mättänyt noissa koitoksissa uskomattomat tehot, sillä ketjun saldo Ilves- ja JYP-kamppailuiden jälkeen on nyt yhteensä 5+9.

Iskukyvyssä etenkään Vesalaisen panosta ei voi vähätellä yhtään, sillä kultakypärä Palve on iskenyt hyökkääjälupauksen paluun jälkeen itse pisteet 2+5.

Vesalaisen saldo MM-kisojen jälkeen on sekin levoton: 2+4. Tuulolan lavasta on syntynyt yksi häkki.

Sitäpaitsi nuorukaisten paluun jälkeen HPK on ollut joukkueenakin lupaavassa iskussa. Kahdessa pelissä pistepussi on karttunut viidellä pinnalla, ja nyt matkaa pudotuspeleihin on 17 pistettä – joskin viimeisenä jatkoon menevällä Ässillä on peräti kolme kamppailua enemmän pelattuna.

Ohuen ohut toivo kevään peleistä elää.

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos