Calgary Flames – Winnipeg Jets
Lauantai klo 22.00
NHL

Lauantaina on tarjolla kunnon kiekkoherkkua primetime-aikaan. Jatkuuko Flamesin voittoputki vai ratkaiseeko Patrik Laine taiston?

Flames on voittamaton kalenterivuonna 2018. Lauantai-iltana Flames tavoittelee jo kahdeksatta peräkkäistä voittoaan, kun taas vierailija-Jets on joutunut taipumaan kahdessa edellisessä ottelussaan.

Oman mausteensa otteluun tuo pitkä valmistautumisaika. Flames ei ole pelannut sitten sunnuntain. Jets pelasi puolestaan viimeksi lauantaina. Ei ole ihme, että molempien joukkueiden pelaajisto on painottanut ottelun alkua. Ensimmäisestä vaihdosta alkaen jalat on saatava auki ja fokus kohdalleen.

Flames voittaa taas? Lunasta huippubonus

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee ensimmäinen talletus ja saat talletuksesi tuplana aina 150€ asti. Esimerkiksi 100€ talletuksella saat heti 200€ pelirahaa

Poissaolot

Hyökkääjä Brandon Tanev palaa Winnipegin kokoonpanoon oltuaan seitsemän ottelua sivussa alavartalovamman vuoksi. Jetsin riveistä puuttuu edelleen muutamia tärkeitä lenkkejä, kuten Mark Scheifele. Poissa ovat myös Adam Lowry (ylävartalovamma), Shawn Matthias (ylävartalovamma) ja Steve Mason (aivotärähdys).

Flamesin poissaolijoita ottelusta ovat Kris Versteeg (lonkka), Michael Frolik (ylävartalovamma) sekä Jaromir Jagr (ylävartalovamma).

Arvio

Flames lähtee otteluun hienoisena suosikkina. Coolbet antaa Flamesin suorasta voitosta kerrointa 2,40. Kerroin on sitä luokkaa, että se kelpaa peleihin. Toivotaan siis Flamesin voittoputkelle jatkoa.