Kun Arizona Coyotes rämpii NHL:ssä läntisen konferenssin pohjalla, ja varsinaisella peliajalla voittoja on kertynyt luokattomasti vain noin joka kymmenennestä mittelöstä, voi joukkueen kautta kutsua yhtään kiertelemättä surkeaksi flopiksi.

Kojoottipaitojen leiristä kantautui taannoin äärimmäisen masentavia kommentteja. Kuten tulokset osoittavat, ovat vaikeudet seuranneet pelistä toiseen. 43 pelatun koitoksen jälkeen kasassa on vain 26 pinnaa. Tähän on johtanut esimerkiksi se, että mitä ilmeisemmin Coyotes-lauma ei ole pitänyt kiinni sovituista tavoista.

– Virheitä tapahtuu, mutta kun niin käy, on vain noudatettava suunnitelmaa, maalivahti Antti Raanta pyöritteli Azcentralin mukaan.

Kun Coyotes ei ole päässyt jatkuvista virheistä eroon, on pistepussi pysynyt pienenä ja samalla fiilis latistunut. Raanta laukoi hurjia kommentteja tilanteesta sivustolle.

– Ei voi tehdä samoja virheitä uudestaan ​​ja uudestaan. Sitä tekee itsestään typeryksen, jos toimii niin. Se on sama asia elämässä, jos toistaa samoja virheitä uudestaan ​​ja uudestaan. Jos mikään ei muutu, alkavat ihmiset kutsua tyhmäksi tai ääliöksi.

Tunnelma on maassa myös muualla kojottilaumassa.

– Olen väsynyt sanomaan, mikä ongelmamme on. Olemme niin hauras ryhmä, kun meille tapahtuu jotain huonoa, hyökkääjä Jordan Martinook latasi.

Pienet tai isot virheet joka tapauksessa ovat johtaneet siihen, että Coyotes romuttuu hetkessä. Se puolestaan on johtanut surkeaan kauteen. Raannallakaan ei taida tältä seisomalta olla sen kummempia poppakonsteja tilanteen korjaamiseksi.

– Meidän on pelattava 60 minuuttia, suomalainen tyytyi sanomaan.