Nashville-Chicago
Keskiviikkona 31.1 klo 03.00
NHL

Tähdistöviikonloppu on ohitse ja NHL palaa jälleen normaaliin päivärytmiin rytinällä. Kierroksen ehdoton helmi on Nashvillen ja Chicagon välinen taistelu. Nähdäänkö jopa niin, että nouseva dynastia nousee lopullisesti vanhan ohitse?

Nashville on noussut pysyvästi varteenotettavaksi haastajaksi Stanley Cupin voittajasta puhuttaessa. Voitto heikentynyttä Chicagoa vastaan maistuu mukavilla kertoimilla Mr.Greenin kautta. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla 50€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta.

Nashville voittaa – kerroin 2,00! Lunasta 2x 25€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Nashville on ollut loistavassa vireessä vuodenvaihteen jälkeen, kun se on voittanut edellisestä kuudesta ottelustaan viisi. Neljästäkin kotiotteluistaan Nashville on kolmesti ollut vastustajaansa parempi ottaen ainoasta tappiostaankin yhden pisteen mukaansa. Joukkueen peli nojaa ehkä koko sarjan parhaaseen maalivahtikaksikkoon Pekka Rinne Juuse Saros. Joukkue on päästänyt vähiten maaleja koko sarjassa viimeiseen kuuteen otteluun.

Chicago on ollut pahoissa ongelmissa pitkin kautta. Edelliset viisi ottelua ovat tuoneet vain yhden voiton ja pudotuspelipaikka Keskisessä divisioonassa alkaa olla kiven alla, sillä eroa viimeiseen pudostuspelipaikkaan on neljä pistettä. Tilannetta hankaloittaa se että samoista sijoista taistelevat kovakuntoiset Colorado ja Minnesota.

Nashville joutunee lähtemään otteluun ilman tärkeää hyökkääjään Filip Forsbergia. Chicagolta sivussa ovat edelleen puolustaja Michal Rozsival sekä ykkösmaalivahti Corey Crawford.

Arvio

Nashville on jo pitkään perustanut pelinsä tiiviiseen puolustuspeliin ja kovaan työntekoon viisikkona. Tämä tapa on tuottanut menestystä, ja joukkueen meno näyttää jälleen yhtä vahvalta kuin vuosi takaperin. Tuolloinhan joukkue eteni aina finaalisarjaan asti. Chicagon ongelmana on ollut vuotava viisikko ja välillä jopa haluttomalta näyttävä peli. Onko runkomiehillä jo maha täynnä menestystä?

Nähdyllä pelillä kevään pudotuspelit jäävät vain haaveeksi. Nälkäisempi ja nykyään jo parempi Nashville voittaa peruspelillään laiskahkon ja väsyneen Chicagon, viimeisenä muurina jompi kumpi upeista suomalaisvahdeista.