Pelicans-HPK
27.1. lauantai klo 19.00
Liiga

Pelicans ja HPK tekevät historiaa, sillä ensimmäistä kertaa kotimaista Liigaa pelataan Suomen rajojen ulkopuolella. Ottelu pelataan lauantai-iltana Tallinnassa.

HPK:n vierasvoitolle on luvassa maukas kerroin Coolbetin kautta. Lisätietoa tarjouksesta löydät alta.

HPK nappaa maukkaan vierasvoiton – kerroin 2,75!

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja saat pelirahan tuplana aina 150€ asti. Jos esimerkiksi talletat 20€, saat heti 40€ pelirahaa.

Pelicans ja HPK kohtaavat historiallisessa ottelussa, kun Liigaa pelataan Tallinnassa. Panoksia ottelusta ei puutu, kun Pelicans yrittää sailyttää paikkansa kymmenen parhaan joukossa ja sitä kautta päästä pudotuspeleihin. Piristynyt HPK yrittää loppukirillään saada kiinni edelliä olevia Ässiä ja KooKoota.

Pelicans on ajautunut pahaan aikaan huonoon vireeseen, alla vain yksi voitto kuudesta viime ottelusta. Tämä tilasto pitää joukkueen hereillä runkosarjan loppuun asti. Pääsy suoraan puolivälieriin on omissa käsissä, mutta tulosten on muututtuva nopeasti.

HPK on päinvastaisessa tilanteessa. Sillä ei ole enää mitään hävittävää, vaan hyvään vireeseen äitynyt joukkue on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kolmesti ja on kuntopuntarin neljäntenä. Ainoastaan Kärpät on ollut tehokkaampi joukkue viime kierroksilla, joten maalinteko joukkueella on kunnossa.

Arvio

Tallinnassa pelattavassa ottelussa ei ole normaalia kotijoukkueen etua. HPK on seitsemässä viime pelissään kokenut vain yhden suoran tappion. Hyvästä vireestä huolimatta aika on loppumassa kesken pudotuspelipaikkaa ajatellen, lopuista peleistä olisi lähes pakko ottaa pisteitä. Huonossa vireessä oleva Pelicans pyrkii kääntämään kurssinsa, mutta puolustuspeli on ollut liian löperöä. Tänään on tarjolla maukas ja elintärkeä voitto HPK:lle!