Outoa kohtelua NHL:ssä saanut suomalaistähti kehujen kohteena – sai lisäksi huikean vertauksen

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsissa NHL:ää pelanneen Joonas Korpisalon viime viikkojen kohtelu on ollut outoa. Suomalaisvahti on torjunut taalajäiden 10 ottelun lisäksi myös AHL:ssä Cleveland Monstersin paidassa viidessä pelissä.

Mikä tästä tekee outoa, on se, että häntä pompoteltiin taannoin muutaman päivän sisällä useaan kertaan joukkueesta toiseen.

Mutta vaikka NHL-joukkueen ykköstorjuja Sergei Bobrovski on pysäytellyt pikkumustia jo 40 pelissä, sai suomalainenkin osakseen kehuja maanmieheltään Jussi Jokiselta.

– Korpisalo ja Bobrovski ovat samantyylisiä maalivahteja. On ollut upeaa seurata, kuinka hän on nostanut pelinsä uudelle tasolle parina viime vuonna, Columbusiin vasta äskettäin Los Angeles Kingsistä siirtynyt Jokinen vertaili Suomea viime keväänä MM-jäillä edustanutta Korpisaloa ja joukkueen ykköstorjujaa NHL:n virallisten sivujen mukaan.

Suurta eroa ei miesten tilastoissakaan ole. Venäläisen päästettyjen maalien keskiarvo on 2,46 ja torjuntaprosentti 92,0, Korpisalon vastaavat tilastot näyttävät lukemia 2,85 ja 91,2.

Korpisalon kannalta Jokisen sanat kuulostavat luonnollisesti lupaavilta. Matka NHL:n ykköstorjujan asemaan ei esimerkiksi välttämättä ole enää pitkä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.