Nyt tärähti: Ässät kasaa kovaa nippua omista kasvateista – nyt sovittiin tähtihyökääjän jatkosta!

© Kuva: Juha Tamminen

Porin Ässät teki parin päivän sisään jo toisen tärkeän pelaajasopimuksen. Aiemmin viikolla Ässät julkisti puolustaja Tommi Taimen sopimuksen.

Tänään tärähti toinen sopimusuutinen, kun porilaisseura julkisti hyökkääjä Jarno Kärjen kanssa solmitun kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Mikä Ässien kannalta hienointa, kumpikin pelaaja on Ässien kasvatti. Kumpikin on sopinut pukeutuvansa patapaitaan kevääseen 2020 asti.

Kärki palasi kesken tämän kauden kotiin lyhyeltä Tampereen-visiitiltä. Kärjen otteet Tapparan paidassa jäivät vaisuiksi, kun 19 ottelua tuotti vain 0+1 pistettä.

Ässissä kärki on taas esiintynyt tutun tehokkaasti ja iskenyt 21 ottelussa tehot 7+3=10.

Niin Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kuin Kärki itse hehkuttivat kilvan uutta jatkopahvia.

– On mahtavaa, että oma kasvatti, joka on liigatasolla huippupelaaja, haluaa sitoutua meihin seuraavaksi kahdeksi kaudeksi. Hän on näyttänyt osaamisensa täällä, mutta tiedämme hänellä olevan potentiaalia vieläkin parempaan, Korpisalo sanoi seuran nettisivuilla julkaistussa uutisessa.

– Viihdyn Ässissä. Peli-ilo löytyy täällä helposti. Pori on kotikaupunkini ja täällä on loistavat kannattajat.

– Minulla on hyvä kutina meidän loppukaudesta ja myös Ässien tulevista vuosista. Tuntuu, että täällä asiat menevät oikeaan suuntaan ja tulemme saavuttamaan menestystä, Kärki uskoi.

Ässät kohtaa huomenna illalla kotiottelussa naapurikaupungin Rauman Lukon.

– Kyllä se on hienoin peli, mitä voi olla; Isomäki, lauantai ja vastassa on Lukko. Näissä otteluissa on aina ollut oma ainutlaatuinen tunnelmansa, kun yleisö on aidosti mukana jokaisessa taklauksessa ja tilanteessa. Esimerkiksi Tampereen paikallispeli ei yllä aivan samanlaiseen jännitteeseen, lauantaina uransa 200. liigaottelun pelaava Kärki hehkuttaa.