Vegas Golden Knightsin ensimmäinen NHL-kausi on ollut tähän menneessä ikimuistoinen. Joukkue on tällä hetkellä läntisen konferenssin piikkipaikalla ja paikallinen väestö on ottanut joukkueen omakseen.

Kiinnostus seuran fanituotteita ja nimikirjoituksia kohtaan on ollut suurta. Monessa tapauksessa nämä ovat positiivisia asioita, mutta tässä tapauksessa eivät kaikilta osin.

Seura onkin tehnyt uuden linjauksen, jonka myötä vain 14-vuotiaat tai sitä nuoremmat saavat allekirjoituksia joukkueen kotiareenalla ja harjoitushallissa sekä niiden ympäristössä.

Syynä linjaukseen ovat ennen muuta turvallisuussyyt.

– Meillä on ollut harjoituksissa suuri joukko ihmisiä ja tuntui siltä, että halusimme saada aikaiseksi paremman ratkaisun, Knightsin presidentti Kerry Bubolz sanoi.

– Me yritimme saada paremman ratkaisun ja jotta useimmat saisivat nimikirjoituksen, päätimme rajata nimikirjoitukset saavan joukon lapsiin.

Lisäksi päätöksellä haluttiin rajata kielteistä lieveilmiötä, jossa nimikirjoituksia keräävät aikuiset käyttäytyivät toisinaan hyvin tökerösti.

– Rehellisesti sanottuna, minä näin aikuisia ihmisiä toisinaan tönimässä lapsia pois tieltä ja se ei ole jotain mitä haluamme nähdä.