NHL:n heittopussi nostanut päätään yllättävästi – suomalaistähdeltä huimia kommentteja iskukyvystä

© Kuva: Getty Images

Kuten sivustommekin taannoin kirjoitti, on koko NHL:n hännänhuippu Arizona Coyotesin leirissä riittänyt viime aikoina aihetta yllättäen riemuun kelvollisten tulosten myötä. Ainoastaan viisi suoraa voittoa ottaneet kojoottipaidat viilettävät nyt jo peräti viiden ottelun pisteputkessa.

Arizonaa on koeteltu kuluvalla sesongilla kovalla kädellä, sillä esimerkiksi tiukat ottelut eivät ole meinanneet kääntyä Coyotesille sitten millään. Pienemmät tai isommat virheet ovat johtaneet lopulta siihen, että nyt haaveet pudotuspelipaikasta voi käytännössä kuopata.

– Kauden aikana meillä on ollut paljon otteluita, joissa olemme olleet hyvin mukana, mutta sitten peli on romahtanut virheiden myötä, yli 20 pinnan päässä jatkopaikasta olevan Arizonan veskari Antti Raanta pohdiskeli joukkueen kotisivujen haastattelussa.

Lisäksi raumalaislähtöinen pelaaja kehui joukkuetovereidensa panosta, antaen samalla melkoisen erikoisen vertauksen Coyotes-sotureista.

– Nyt joukkueessa ei ole ollut vapaamatkustajia, suomalainen latasi ensiksi, ja jatkoi viitaten alkuvuoteen:

– Jokainen on tehnyt uutterasti hommia. Kova työnteko ja maalipaikkojen käyttäminen ovat avainasioita menestyksen kannalta.