Jokerit päätti vieraskiertueensa tänään Ufaan ja otteluun Salavat Julajevia vastaan. Narripaidat hakivat kaukaa idästä vierasvoiton voittomaalikisan kautta lukemin 5-4.

Ottelun alku ei näyttänyt hyvältä, kun Karri Rämö jouduttiin vaihtamaan maalilta jo kahden minuutin pelin jälkeen. Rämö loukkasi maalinedustalla tapahtuneessa törmäyksessä itseään. Maalille vaihdettiin jenkkiveskari Ryan Zapolski.

Jokerit siirtyi johtoon avauserän puolivälin tienoilla Steve Mosesin maalilla. Kesken kauden Jokereihin palanneen amerikkalaislaiturin kolmas maali piti helsinkiläiset johdossa lähes kuusi minuutta, kunnes isännät tasoittivat ottelun.

Tämän jälkeen Jokerit ei johtanut peliä kertaakaan. Entisen Jokerit-luotsin Erkka Westerlundin johtama Salavat Julajev kävi johdossa kolmesti, mutta aina Jokerit venyi tasoihin. Jokereiden muista varsinaisen peliajan maaleista vastasivat Nicklas Jensen, Jesse Joensuu ja Peter Regin.

Voittomaalikisassa Salavat Julajev onnistui vain kerran. Jokereilta voittomaalikisassa maalasivat Brian O’Neill, Olli Palola sekä Steve Moses.

Voitolla Jokerit nousi Lokomotiv Jaroslavlin ohi läntisen konferenssin sijalle kolme. Lokomotiv on vain pisteen päässä, mutta on pelannut kaksi ottelua enemmän kuin Jokerit.

Jokerit tarvitsee kolmannen sijan varmistamiseksi jäljellä olevista neljästä ottelusta kuusi pistettä.

Seuraavan kerran Jokerit pelaa 26. tammikuuta Dinamo Riikaa vastaan Helsingissä.