Uransa ensimmäiseen All Star -tapahtumaan kutsutun suomalaistähden Aleksander Barkovin viikonloppu oli monella tapaa ikimuistoinen.

Barkov taituroi maagisen osuman lauantain taito-osuudessa ja siitä tuli todellinen nettihitti. (Katso tästä.)

Barkovin edustama Atlantic divisioona voitti sunnuntaina pelatun All Star -turnauksen avauspelinsä Metropolitan divisioonaa vastaan lukemin 7-4 ja eteni finaaliin, jossa vastaan tuli Pacific divisioona.

Tehot 0+2 ensimmäisessä pelissä iskeneen Barkovin Atlantic divisioona hävisi kuitenkin finaalin lukemin 2-5, eikä 22-vuotiaalle suomalaistähdelle kertynyt tehopisteitä jälkimmäisessä pelissä.

Barkovia jäi vaivaamaan yksi asia All Star -ottelun jälkeen.

– Olen tottunut pelaamaan 100 prosentin teholla aina – oli se sitten puolustamista tai hyökkäämistä. Täällä en vieläkään tiedä, miten pelata. Tämä on rankkaa. On silti tosi hauskaa olla täällä ja istua penkillä, Barkov sanoi Sun Sentinel -lehdelle pelin jälkeen.

All Star -ottelut pelattiin kolme vastaan kolme -formaatilla ja Atlantic divisioonassa oli yksi puolustaja liian vähän. Tämän takia loistavana puolustavana hyökkääjänä tunnettu Barkov asetettiin nuorten supertähtien Jack Eichelin ja Auston Matthewsin ketjuun pakiksi.

– Onneksi, vieläkin, hän on varmasti paras meistä kolmesta puolustamaan omalla alueella. Se oli todella hyvä asia. Hänellä on todella pitkä maila ja hän lukee peliä hyvin. Hän on myös todella viisas ja hän voittaa paljon kaksinkamppailuita, Eichel hehkutti Barkovia.

Kaikin puolin Barkovilla oli hyvin ikimuistoinen viikonloppu.

– Minulla oli todella paljon hauskaa. Tapasin muutamia kavereita. Tulen muistamaan tämän koko loppuelämäni, Barkov hehkutti.

Toimittaja tiedusteli, tuleeko Barkoville vielä monta All Star -tapahtumaa tulevaisuudessa.

– Kyllä, toivon niin! Barkov vakuutti.