Suomen nuoret poskettomassa iskussa – huippumaiden verkot venyneet huikeaan tahtiin!

Parhaillaan viiden maan kansainvälisessä turnauksessa Sveitsissä pelaava Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue antoi torstaina oikein kunnolla kyytiä Slovakialle viikon toisessa ottelussaan. Ikäluokan puolustava MM-hopeamitalisti pöllytti viime kevään kisaisäntää hurjin 11-4-numeroin.

Päätöserässä 48 sekuntiin kolme maalia iskeneiden Pikkuleijonien tehopelaaja oli kypärätempun viimeistellyt Kristian Tanus. Myös kippari Toni Utunen oli tehokas saalistettuaan pinnat 2+1.

Keskiviikkona turnausurakkansa aloittanut Suomi on ollut Zuchwillissa uskomattoman tehokas Tsekin jäätyä jalkoihin eilen numeroin 7-2. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Pikkuleijonat on mättänyt kahdessa kamppailussa uskomattomasti 18 osumaa.

Kahden pelatun ottelun jälkeen joukkueen tehokkain pelaaja on HIFK:ssäkin hyökännyt, ja jutun kuvassa oleva Niklas Nordgren pistein 3+5. Myös Tanus (3+4) ja Utunen (3+2) ovat olleet tehokkaina.

Ensi kevään Venäjän MM-kisoihin valmistautuva Suomi kohtaa vielä perjantaina Sveitsin ja vuoden toiseksi viimeisenä päivänä Saksan.

Edit klo 20.44: Muokattu Nordgrenin, Tanuksen ja Utusen korjatut pisteet.