”Siitä tulee erittäin tunteellista” – Jokereihin palannut tähtihyökkääjä häkeltyi fanien viestitulvasta

© Kuva: Ilari Isotalo
Nuori Pelicans haastaa JYPin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Jokerien fanit kausien 2012–15 aikana hurmannut tähtihyökkääjä Steve Moses palasi narripaitojen harjoituksiin tänään. Sen jälkeen, kun Jokerit eilen ilmoitti Moseksen paluusta ja kevääseen 2020 jatkuvasta sopimuksesta, Jokerien sosiaalisen median kanavat olivat hukkua riemuitsevien viestien tulvaan.

Tänään Moses kommentoi asiaa Jokerien nettisivuilla julkaistussa haastattelussa.

– Se (viestitulva) oli aivan uskomatonta. Ensimmäisestä kotiottelusta tulee varmasti erittäin tunteellinen tapahtuma, Moses arveli.

Moses sanoo koko ajan ajatelleensa, että palaisi vielä jonakin päivänä Jokereihin.

– Olen kokenut jääkiekkourani parhaat hetket täällä. Jo se, että sain taas pukea (Jokerien) paidan ylleni, vaikkakin vain harjoituksiin, aiheutti aivan erityisen tunteen, Moses sanoi.

Moses lähti Jokereista 2015 ja pelasi seuraavalla kaudella AHL:n Milwaukee Admiralsissa ja KHL:n SKA Pietarissa, jossa vierähti myös viime kausi. Tämän kauden Moses aloitti AHL:n Rochester Americansissa.

Mies ei kuitenkaan koe paluuta Jokereihin uutena starttina uralleen.

– En ajattele tätä niin. Sinä aikana, kun olin pois, koin monia hyviä ja joitakin ikävämpiä asioita. Kun menin täältä takaisin Nashvilleen, asiat eivät lähteneet toimimaan, ja se oli pettymys. Mutta sekin kuuluu peliin. Viime kaudella koin ensimmäiset isot loukkaantumiseni. Nyt vain tuli oikea hetki palata, ja olen erittäin innoissani, Moses kommentoi.

Moses ei ollut Jokerien kokoonpanossa joukkueen kohdatessa tapaninpäivänä Slovan Bratislavan.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Nuori Pelicans haastaa JYPin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!