Winnipeg Jetsin kaksi edellistä kamppailua ovat tarjonneet hurjaa draamaa. Ensiksi joukkue hävisi lännen huippuottelussa St. Louis Bluesille tylysti 2-0, mutta jo seuraavassa mittelössä se maksoi kalavelat ottaessaan Bluesista revanssin yhtä tylyin numeroin 4-0.

Ensimmäisessä kohtaamisessa maalilla torjui Steve Mason, mutta toisessa koitoksessa joukkueen sankariksi nousi nollapeliin venynyt Connor Hellebyuck.

Tulokset kertovat siitä, että taistelu läntisen konferenssin kärjessä on kiivasta. St. Louis on kerännyt 46 pinnaa ja Winnipeg 43 pistettä.

Kassari Hellebyuck antoi Patrik Laineen Jetsin tekemisestä äärimmäisen lupaavia kommentteja, vaikka kärkiotteluiden pisteet menivätkin tasan 2-2.

– Me tavallaan ansaitsimme tämän, koska (päivää aiemmin koetussa tappiopelissä) mielestämme olimme parempi joukkue, jenkkiveskari iloitsi Winnipeg Free Pressin mukaan.

Maalivahdin kommenteista voi päätellä, että yksi asia korosti voiton merkitystä. Jets nimittäin teki tappiopelissäkin oikeita asioita, vaikka se tappioon päättyikin.

Ja samat asiat jatkuivat, eikä nollille jääminen horjuttanut. Se kuuluisa oma peli toi hedelmää.

– Se on erittäin tyydyttävää. Nyt jätkät tietävät, että he pelasivat oikealla tavalla ja he jatkoivat siten, Hellebyuck sanoi viitaten ensiksi tappiopeliin ja sitten voittoisaan otteluun.