Ohhoh! NHL:ssä saattaa kohta jysähtää jättimäinen vaihtokauppa – NHL-pomolta huima paljastus!

© Kuva: Getty Images

Kahtena viime vuonna Stanley Cup -mestaruuteen kautensa päättäneen Pittsburgh Penguinsin alkukausi on mennyt vastoin kaikkia odotuksia ja joukkue on jäämässä tätä tahtia ulos pudotuspeleistä.

Penguinsin GM Jim Rutherford haluaa nähdä alavireisen joukkueensa otteissa suuren muutoksen, mutta se saattaa vaatia radikaaleja muutoksia.

– Olemme tulossa tähän kriittiseen pisteeseen, missä meidän täytyy tehdä päätös, aiommeko ravistella asioita vai ei, Rutheford kommentoi Pittsburgh Post-Gazette -lehdelle ennen viime yön 1-2-tappioon päättynyttä ottelua Vegas Golden Knightsia vastaan.

Ruthefordin tarkoittaa ”ravistelulla” potentiaalista joukkueen suunnan muuttavaa vaihtokauppaa.

– Olemme tarpeeksi hyvä joukkue, jotta voisimme pelata paremmin, kuin olemme pelanneet. Toivottavasti asiat menevät kuitenkin paremmin lähitulevaisuudessa, koska jos ei mene, en usko, että olisi järjetöntä ajatella suuren vaihtokaupan mahdollisuutta, NHL-pomo paljastaa.

– En aio mennä mihinkään listoihin. Enkä sano, että meidän on pakko ravistella asioita, Rutherford vastasi, kun häneltä tiedusteltiin pelaajista jotka eivät ole liikutettavissa vaihtokaupassa.

Kokenut NHL-GM nostaa yhden erityisen osa-alueen, mikä kaipaa parannusta.

– Tarvitsemme lisää laajuutta sentteriosastolle, siihen pisteeseen asti, että voisimme saada lisää tehopisteitä. Haluaisin nähdä, että saisimme lisää tasapainoa kokoonpanoomme ja isää tehopisteitä hyökkääjiltämme. Meillä on täällä monta tyyppiä, jotka pystyvät tekemään vielä enemmän. Tässä tilanteessa, niin ei kuitenkaan ole tapahtunut. Tämä on osa-alue, mitä tulemme tarkkailemaan jatkossa, Rutherford sanailee.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.