Nuoren suomalaistähden upea osuma oli laiha lohtu – ”Tämän pelin voi vetää alas vessasta!”

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen viimeisteli viime yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa hienon maalin, mutta se oli joukkueelle laiha lohtu.

Rantanen kavensi ottelun Dallas Starsia vastaan toisen erän avausminuutilla lukemiin 1–2, mutta sen jälkeen Stars meni menojaan. Stars voitti ottelun murskalukemin 7–2.

Rantanen viimeisteli maalinsa komean hyökkäyksen jälkeen. Avalanchen Nathan MacKinnon riisti kiekon omalla puolustusalueella ja polkaisi vauhdilla hyökkäysalueelle oikealta laidalta. Rantanen tuli kolmella kahta vastaan -ylivoimahyökkäykseen mukaan vasemmalta, ja J.T. Compher viiletti keskikaistaa.

Compher teki keskelle tyhjän tilan, jota pitkin MacKinnon antoi komean poikittaissyötön Rantaselle. Suomalaisen laukaus osui matkalla hiuksenhienosti Starsin puolustajan Greg Paterynin mailaan ja yllätti Starsin maalia vartioineen Kari Lehtosen.

Rantasella on nyt kasassa 25 ottelun jälkeen tehot 8+13=21.

Nuoren suomalaisen hyvä virekin on sinänsä toissijaista, kun joukkue rämpii. Avalanche on hävinnyt joulukuun aikana kotiottelut New Jerseylle ja Dallasille. Avalanche on valahtanut läntisessä konferenssissa kolmanneksi viimeiseksi. Huomenna on edessä kotiottelu Buffaloa vastaan.

– Meidän täytyy voittaa tämän kotipeliputken viimeinen ottelu. Meidän on oltava valmiina ja pystyttävä kamppailemaan kunnolla, Rantanen sanoi Avalanchen twitter-tilin mukaan.

Murskatappion jälkeen myös kritiikki joukkueen esitystä kohtaan oli murskaavaa.

– Annoimme heille kaiken ilmaiseksi tänään. Pyörittelimme kiekkoa, olimme löysiä, eikä sille ole mitään selitystä, Avalanchen puolustaja Erik Johnson tuskaili nhl.comin mukaan.

– He olivat pelanneet edellisenä iltana ja saapuneet tänne ehkä kahdelta yöllä. Meillä oli ollut lepopäivä ja meidän piti olla valmiina peliin, joten tätä ei voi hyväksyä. Pelasimme aivan hirvittävästi. Mutta tämä peli pitää vain vetää alas vessanpytystä ja keskittyä seuraavaan, Johnson tuumaili.

Voit katsoa Rantasen maalin alta tai tästä linkistä.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS