Calgary Flamesin ja Toronto Maple Leafsin välisestä viimeöisestä ottelusta tuli odotetun kuumaverinen taistelu.

Pelin avauserässä 15 minuutin kohdalla kiehahti kunnolla, kun Maple Leafsin luunmurskaaja Matt Martin niittasi Flamesin hyökkääjän Troy Brouwierin vaihtopenkkien läheisyydessä.

Taklaus aiheutti mylläkän keskialueella, minkä aikana tapahtui likainen temppu, pelaajalta, joka on hyvin tuttu NHL:n kurinpidolle.

Tämä pelaaja on Flamesin 19-vuotias tähtihyökkääjä Matthew Tkachuk, joka keihästi vaihtopenkiltä käsin taklauksen iskenyttä Martinia haarojen väliin.

Teko jäi kuitenkin tuomarilta kokonaan huomaamatta, eikä Tkachuk saanut rangaistusta tilanteesta.

– Se oli juniorikiekkojuttuja. Hän oppii kyllä ajan myötä, Maple Leafsin päävalmentaja Mike Babcock kommentoi pelin jälkeen Sportsnetin toimittajan Chris Johstonin mukaan.

Martin ei itse edes huomannut Tkachukin kevyttä iskua.

– Jos hän tekee tuollaisia juttuja, hänen kannattaisi iskeä sitten kunnolla. Tuo oli lapsen suoritus, Martin kommentoi pelin jälkeen.

Tkachuk sai aikaisemmin tällä kaudella yhden ottelun pelikiellon, kun hän tökkäisi mailallaan kaukalosta ulos heitettyä pelaajaa. (Lue siitä lisää tästä.)

Nuori kanadalaishyökkääjä ei ole kuitenkaan näyttänyt oppineensa pelaamaan rehdisti, joten NHL:n kurinpidon päälliköllä George Parrosilla on jälleen iso mietinnän paikka, joutuuko Tkachuk huilaamaan lisää otteluita.

Ex-NHL-hyökkääjä Patrick O’Sullivanilla oli selkeä mielipide tilanteesta.

– Mielestäni Parros on tehnyt hyvää työtä tämän kauden pelikieltopäätöksissä. Hän on tehnyt kivoja ja vahvoja päätöksiä. Tkachukin pitäisi saada yli kolmen ottelun pelikiellon pelaajan keihästämisestä vaihtopenkiltä käsin. Mikä rotta, O’Sullivan latasi Twitterissä.