© Kuva: Getty Images

Nashvillen leirissä järisyttävä itseluottamus? Suomalaishyökkääjän hurja kommentti kertoo paljon!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Nashville Predatorsin tämä kausi NHL:ssä on sujunut mainiosti joukkueen kuuluessa sarjataulukon kärkipäähän.

Tilastot kertovat loistavasta syksystä, sillä joukkue on tehnyt maaleja kahdeksanneksi eniten koko sarjassa ja vastaavasti päästänyt seitsemänneksi vähiten. Lisäksi Predatorsin ylivoima on NHL:n toiseksi tehokkainta.

Joukkueen suomalaishärkä Miikka Salomäki on joukkuekavereineen siis saanut pidettyä vastustajien tähdet suhteellisen hyvin kurissa läpi kauden.

Mutta mikä tai kuka on tukalin vastus hyökkääjän mukaan?

– Paha sanoa. Tietenkin joukkueista Pittsburgh on kova. Mutta joka joukkueessa on hyviä yksilöitä, suomalainen sanoi NHL.comin suomenkieliselle sivustolle aluksi.

– Kun alivoimaa pelaa, niin pitää seurata tarkasti, jos siellä on joku Alexander Ovechkin vetämässä one-timeria. Häntä pitää pelata vähän muita enemmän pois, Salomäki myönsi.

Joukkueen itseluottamuksesta jotain kertovat Salomäen hurjat kommentit viisi vastaan viisi -pelaamisesta. Tällä hetkellä ilmeisesti mikään tai kukaan ei pysty horjuttamaan joukkueen pelaajien mieltä.

– Tasakentällisin ei ole hirveän vaarallisia pelaajia, mutta totta kai sitä aina tietää, onko siellä ykkös- vai nelosketju vastassa.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon