KHL:n itäisen konferenssin 12. sijalla majaileva Admiral Vladivostok teki jättimäisiä muutoksia seuran sisällä perjantaina.

KHL-seura purki yhteisymmärryksessä sopimukset hyökkääjiensä Vladimir Tkatshevin, Dimitri Sayustovin ja Pavel Makarenkon kanssa, sekä kapteenin ja tähtipuolustajan Oskars Bartulis kanssa.

Myös Chicago Blackhawksiin kesällä 2014 kuudennella kierroksella (179.) varattu maalivahti Ivan Nalimov jätti joukkueen. Nalimov on pelannut ilmiömäisellä tavalla tällä kaudella, kun 23-vuotiaalla vahdin torjuntaprosentti on 17 pelin jälkeen 94,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,98.

Myöskään puolustaja Andrei Konev (tryout-sopimus) ja hyökkääjä Georgiy Sergeyenko(kaupattiin CSKA:han rahavastikkeella) eivät jatka Admiralissa. Admiral tiedotti kotisivuillaan, että pelaajat vaativat päästä pois seurasta. Syynä lähtöön pidettiin seuran kyvyttömyyttä maksaa palkkoja. Myös asioiden, kuten lentomatkojen hoitaminen ei ollut pelaajia miellyttävällä tasolla. Admiralin pomo Sergei Soshnikov tiedotti samalla, että he alkavat etsimään välittömästi vahvistuksia hyökkäysosastolle. Myös uusi maalivahti on miehen mukaan hakusessa.