Liiga-tähti ei jatka uraansa Suomessa – hakee pelipaikkaa yllättävästä suunnasta

Nappaa riskitön veto ja tienaa HPK:n voitolla jopa 270 euroa!

Liigasta tuttu hyökkääjä Curtis Hamilton hakee sopimusta yllättävästä suunnasta.

Sveitsin NLB:ssä (toiseksi korkein sarjataso) pelaava SC Rapperswil-Jona Lakers tiedottaa verkkosivuillaan, että Hamilton saapuu joukkueeseen testijaksolle. USA:n ja Kanadan passit omaava hyökkääjä antaa seurajohdolle näyttöjä viikon ajan, jonka jälkeen päätetään mahdollisesta jatkosta.

Hamilton tuli suomalaisille tutuksi viime kaudella, kun hän kiekkoili SaiPan ja TPS:n riveissä. Lappeenrantalaisseurassa mies paukutti 43 otteluun 14 maalia ja 13 maalisyöttöä, jonka lisäksi TPS:ssä kahteen otteluun yhden maalin.

Hamilton pelasi loppukaudesta lainalla Turussa, mutta mies loukkaantui heti toisessa ottelussa, eikä hän pelannut enää sen jälkeen. Tällä kaudella kanadalainen ei ole pelannut vielä missään.

Nappaa riskitön veto ja tienaa HPK:n voitolla jopa 270 euroa!