Liigan jumbojoukkue Mikkelin Jukurit on tiedottanut purkaneensa sopimukset sekä hyökkääjä Henrik Koiviston että puolustaja Hannu Pikkaraisen kanssa.

Sysimustan kauden pelannut Koivisto loikkaa saman tien KooKoon riveihin, missä hän pelaa ensimmäisen ottelunsa jo tapaninpäivänä. 27-vuotias hyökkääjä oli viime kaudella liekeissä ja teki runkosarjassa loistavat tehot 15+21=36.

Tällä kaudella 31 ottelun jälkeen saldo on karu 1+5, -14. Sopimus KooKoon kanssa kattaa loppukauden.

– Tämä kausi on ollut Henrikille haastava, mutta tiedämme, että hänen taidot eivät ole hävinneet mihinkään. Meillä hän saa mahdollisuuden näyttää olevansa edelleen huippupelaaja, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi uutta sopimusta.

Sen sijaan kokeneen puolustajan Hannu Pikkaraisen uusi osoite ei vielä ole selvillä. 34-vuotiaan Pikkaraisen piti tuoda kiekollista osaamista Jukurien takalinjoille, mutta 14 ottelun jälkeen saldo oli vaatimaton 0+2.