Hurjat vaikeudet eivät murtaneet NHL:n supertähteä – ”En tiedä, miksi kuulen tuosta niin usein”

San Jose Sharksin tähtipakin Brent Burnsin kuluvan kauden alku oli miehelle vaikea ainakin tilastollisesti, sillä maaleja ei meinannut syntyä millään. Nyt hanat ovat auenneet, ja kanukki on pystynyt iskemään puolustajan paikalta miehekkäät tehot 6+16.

Minnesota Wildin kesän 2003 ykköskierroksen varaus myönsi NHL.comin suomenkielisen sivuston haastattelussa, että hän on saanut kuulla alkukauden tukkoisista hanoista paljon.

– Minusta se oli vain tuurista kiinni. En tiedä, miksi kuulen tuosta niin usein. Monet eivät ymmärrä, miten pienestä maalinteko voi olla kiinni. Kiekko voi osua tolppaan, veskari voi torjua tai pakki blokata laukauksen, Burns pauhasi NHL.comin suomenkielisen sivuston mukaan, ja jatkoi:

– Ehkä ”tuuri” on väärä sana, mutta onhan se vähän hassua. Heti kun teen maalin, toimittajat kysyvät, että mitä tein eri tavalla. Vastaan siihen, että syön aina samaa ruokaa ennen jokaista ottelua, Burns virnisteli.

Vaikka San Josen tähti henkilökohtaisesti vaikeita aikoja kohtasikin, ei hän muuttanut sanojensa mukaan mitään.

– Minulla on pelipäivänä aina samat rutiinit, ja työmoraalini pysyy samanlaisena. Mikään ei muutu. Ainoastaan se muuttuu, että kiekko menee maaliin.