Erikoisen kypärätempun Liigassa iskeneelle hyökkääjälle jatkosopimus – kovat puheet tulevaisuudesta!

Rauman Lukko tiedottaa nettisivuillaan, että joukkue ja Heikki Liedes ovat tehneet yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka pitää vahvaa kautta pelaavan laitahyökkääjän Lukko-paidassa myös kaudella 2018-19.

– Tämä on meidän yhteinen päätöksemme. Haluan, että meillä on tässä joukkueessa sellaisia pelaajia, jotka haluavat pelata nimenomaan Rauman Lukossa ja jotka haluavat valita meidät, vaikka heillä olisi muitakin vaihtoehtoja, Liedestä positiiviseksi persoonaksi ja vahvaksi urheilijaksi kuvaillut päävalmentaja Pekka Virta painotti seuran nettisivuilla.

Tällä kaudella tehot 7+4 (+2) iskenyt hyökkääjä on itsekin tyytyväinen jatkopahviin.

– Olen todella tyytyväinen, että saan jatkaa uraani juuri Raumalla. Löysimme sellaisen ratkaisun, johon molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Koen, että täällä on oikeasti mahdollisuus saavuttaa jotakin tällä ja seuraavalla kaudella, KooKoota vastaan tällä viikolla kummallisen kypärätempun tehnyt hyökkääjä iloitsi.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!