NHL-konkari paljastui suureksi Paul Kariya -faniksi, näytti NHL-legendalle yllättävän jutun – ”Hän nolostui siitä saman tien”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Jääkiekon Hall of Fame sai tiistaina kuusi uutta jäsentä, ja yksi niistä oli huiman NHL-uran tehnyt kanadalaiskiekkoilija Paul Kariya.

Kariyan kanssa Nashville Predatorsissa kausilla 2005-07 pelannut jenkkihyökkääjä Scottie Upshall oli hyvin innoissaan silloin, kun hän pääsi pelaamaan todellisen NHL-legendan kanssa samassa joukkueessa.

– Minä kasvoin todellisena Kariya-fanina. Pääsin Nashvillessä pelaamaan hänen kanssaan samassa joukkueessa. Pääsin silloin seuraamaan hänen pelaamistaan ja harjoittelemistaan. Se oli todella erityistä, St. Louis Bluesia nykyään edustava 34-vuotias Upshall kertoo seuransa Twitter-tilin haastattelussa.

Upshall muistaa upean hetken hänen nuoruusvuosiltaan Predatorsista, kun hän kävi yllättämässä Kariyan melkoisella tavalla.

– Muistan kun tein joskus viidennellä tai kuudennella luokalla kirjaesitelmän Kariyasta. Olin leikannut lehdistä kuvia siihen ja kirjoittanut kaiken hänen peliurastaan, juniorikiekosta lähtien, Upshall selostaa.

– Sitten kerran lentokoneessa pelimatkalla heitin sen esitelmän Kariyan pöydälle ja pyysin häntä katsomaan sitä. Hän nolostui siitä saman tien, koska olin niin nuori, ja hän tunsi olonsa niin vanhaksi, vaikka hän oli silloin vasta noin 30-vuotias.

Upshallilla ei ole mitään muuta, kuin hyvää sanottavaa entisestä pelitoveristaan, joka sai jääkiekon suurimman kunnianosoituksen eli kutsun Hall of Fameen.

– Hän oli aina niin nöyrä kaveri, joka piti hommat todella ammattimaisena. Hän on hemmetinmoinen jääkiekkoilija ja hän totisesti ansaitsee paikkansa Hall of Famessa, jenkkikonkari hehkuttaa.

Lue tästä lisää Kariyasta ja hänen hieman nolosta tilanteesta viime yön Hall of Fame -tilaisuudessa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon