Liigassa todellinen shokkissiirto! – Ykkössentteri loikkasi seurasta toiseen

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Sportin kokenut ykkössentteri Ville Viitaluoma purki aiemmin tiistaina sopimuksensa yhteisymmärryksessä seurajohdon kanssa.

36-vuotiaan hyökkääjän lähtöä voi pitää yllätyksenä, sillä hän ehti puolentoista kauden aikana tekemään 76 ottelussa 41 tehopistettä vaasalaisille.

Viitaluoma ei kauaa ehtinyt vapailla markkinoilla olla, sillä iltapäivällä HPK julkaisi kiinnittäneensä hänet aina kevääseen 2019 asti yltävällä sopimuksella.

Viitaluomalle uudet kuviot ovat erittäin tutut, sillä HPK:n kapteeninakin toiminut sentteri pelasi aiemmin urallaan Hämeenlinnassa viisi kautta ja oli joukkueen ykköstähtiä. Parhaalla kaudellaan hän on iskenyt 56 tehopistettä runkosarjassa HPK:n paidassa.

– Ville tuo johtajuutta ja kokemusta niin koppiin kuin jäälle. Olemme tarkkailleet markkinoita vahvasti ja tämä oli tilaisuus, johon meidän on hyvä tarttua. Olemme valmiita vahvistamaan edelleen joukkuetta, mikäli kauden edetessä tarvetta on, kommentoi pelaajakoordinaattori Jukka Voutilainen seuran sivuilla.