Oulun Kärpät on tehnyt jatkosopimukset kolmen pelaajaansa kanssa. Hyökkääjät Jari Sailio ja Sami Anttila sekä puolustaja Aleksi Mäkelä ovat solmineet oululaisseuran kanssa jatkosta. Sailion sopimus on vuoden mittainen, Anttilan ja Mäkelän pahvit kaksivuotisia.

Sailio siirtyi Kärppiin toissakaudella, jonka päätteeksi joukkue saavutti pronssia. Sailion saldo 64 Kärpissä pelaamissaan ottelussa on 6+18=24.

Alkukaudella Sailio oli jälleen kerran myrskyn silmässä saatuaan kolmen ottelun pelikiellon HPK:n Roope Laavaisen päähän kohdistuneesta taklauksesta.

– Silli on löytänyt täällä ollessaan uusia ulottuvuuksia peliinsä ja on erittäin pidetty pelaaja joukkueen sisällä. Hän pelaa meillä isossa roolissa ja on tärkeä palanen joukkuetta, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoo Kärppien tiedotteessa.

Sami Anttila on seuran oma kasvatti ja Kärppien A-junioreiden kaikkien aikojen paras pistemies. Nuorten SM-liigassa hyökkääjä teki pelaamassaan 126 ottelussa pisteet 73+78. Liigassa 22-vuotias Anttila on pelannut 48 runkosarjaottelua pisteillä 4+3.

Aleksi Mäkelä edusti Kärppien A-junioreita ensimmäisen kerran kaudella 2012–13. 24-vuotias puolustaja on pelannut viiden viime kauden aikana yhteensä 81 ottelua Mestistä pisteillä 4+17 sekä 88 ottelua Liigaa pistein 2+10.

Lähde: Kärppien tiedote.