Joskus se vaan on kovin tuskaista.

Maalinteko nimittäin.

KalPan kapteeni Tommi Jokinen tuskaili peräti 24 ottelua tämän kauden Liigassa tekemättä maalia. Eilen vihdoin tärppäsi.

Ja millä tavalla! KalPan Eetu Luostarinen ja Otto Leskinen pelasivat ylivoimalla KooKoon nelikon täysin rikki komeilla poikittaissyötöillään. Lopulta Leskinen tarjoili maalin eteen Jokiselle, jolla oli helppo työ laukoa kiekko käytännössä tyhjään maaliin.

Kaiken lisäksi kolmannen erän 13. minuutilla syntynyt osuma jäi ottelun voittomaaliksi, kun KalPa vei pisteet Kouvolasta maalein 2-1.

Jokisen, kuten koko KalPan, alkukausi on ollut monella tapaa tuskainen. Kahdella viime kaudella Jokinen iski kummallakin 15 maalia. Nyt ensimmäisen syntyminen siis otti 25 ottelua. Miehen tehotilasto on peräti 13 maalia miinuksella, ja mikä hämmästyttävintä, hyökkääjälle on tilastoitu 25 ottelussa vaivaiset 20 laukausta kohti maalia!

Eilisen osuman täytyi siis tehdä todella hyvää.

Jokisen kauden avausmaalin näet allaolevasta Ruutu+-palvelun twiitistä.