New Jersey Devilsin päävalmentaja John Hynes teki hyvin paljon keskustelua aiheuttaneen kokoonpanovalinnan yön otteluun St. Louis Bluesia vastaan.

Hynes istutti nimittäin kesällä kuuden vuoden mittaisen ja 25 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen (AAV 4,16) tehneen puolustajan Damon Seversonin katsomoon, vaikka hän on täysin pelikunnossa, NorthJersey.com -sivuston toimittajan Andrew Grossin mukaan.

23-vuotias Severson on tehnyt tällä kaudella 13 otteluun vain yhden maalin ja neljä tehopistettä. Pistemäärä on suuri pettymys viime kaudella 31 tehoa (3+28) summanneelle kanadalaiselle.

Seversonin paikan kokoonpanosta ottaa puolustaja Steven Santini.

Devils-fanit eivät ottaneen Hynesin päätöstä yhtään ilomielin vastaan:

– Tuota… Miksi laitamme Seversonin katsomoon? Hän on joukkueemme parhaita puolustajia, enkä ole huomannut häneltä montaa liian huonoa suoritusta, nimimerkki nlongman9 avautuu Twitterissä.

– Tiedän, että Severson ei ole ollut mahtava puolustussuuntaan tällä kaudella, mutta katsomokomennus? Ihan oikeasti! RandyLahey1994 lataa.

– Olen iloinen, että Devils voittaa pelejä, mutta et voi sanoa minulle, etteikö Severson annan joukkueelle silti parempia mahdollisuuksia voittaa. Hynesin kokoonpanovalinnat ovat surkeita, timjoyce sanoo.

nick

@nlongman9
Uhhhhh... Why are we healthy scratching Damon Severson?? Mans our best defenseman and I haven't noticed too many bad plays..

Adam Stanley

@RandyLahey1994
I know Severson hasn’t been great defensively this season, but a healthy scratch? Common! :/

Lucas Scapinello

@lScapinello

Chris Ryan

@ChrisRyan_NJ
Devils rolling with the same 12 forwards tonight vs. Blues. Santini In, Severson out. Schneider in net.
Why would severson sit? Bad decision

hanzo ball

@corncobdipshit
Anyways gonna be fun watching the "Severson is bad" crowd tonight because the Devils are gonna utterly shit the bed without 28 in the lineup

timjoyce

@timjoyce
I’m glad NJD are winning but you cannot tell me Severson doesn’t give the Devils a better chance to win. Hynes’ lineup choices are terrible.